Urbanista MALIBU

 

Urbanista MALIBU - neustrašna energija sonca!

NA VOLJO V VSEH TEHNIČNIH TRGOVINAH IN NA SPLETU:

Odkrijte neustavljivo moč z Urbanista Malibu, prvim brezžičnim zvočnikom na svetu s SOLARNIM polnjenjem, ki ga poganja inovativna tehnologija sončnih celic Powerfoyle™. Doživite svobodo brez omejitev, saj je opremljen s celodnevno rezervo baterije, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu, ne glede na svetlobne pogoje. Malibu je vaš zvesti spremljevalec za vse aktivnosti na prostem, saj združuje brezhibno SOLARNO polnjenje, popolno IP67 vodoodpornost in izjemno vzdržljivost.

 

Brezmejna svoboda - zasnova za aktivno življenje

Nepričakovano svobodo Malibu izraža tudi v dizajnu. Brezžična zasnova omogoča, da uživate v glasbi kjerkoli in kadarkoli, brez omejitev. Z integrirano vrvico in robustnim dizajnom je zvočnik pripravljen na vse, kar prinaša vaša pustolovščina. Bluetooth 5.2 povezava zagotavlja hitro in zanesljivo povezovanje, medtem ko visokokakovostni zvočniki z 20W RMS moči poskrbijo za izjemno glasnost.

Malibu prinaša tudi odličen zvok, saj vam omogoča popoln nadzor nad zvočno izkušnjo. S funkcijo Stereo Link lahko povežete dva zvočnika Malibu za pristno brezžično STEREO doživetje. Intuitivni gumbi za upravljanje in enostavna povezava do dveh naprav zagotavljajo, da je vaša glasba vedno pod vašim nadzorom.

Neodkrita eleganca in moderen stil!

Neodkrit stil Malibuja se odraža v izboru barv, ki sta navdihnila ikonično obalno mesto Malibu. Na voljo v polnočno črni (Midnight Black) in puščavsko sivi (Desert Gray) barvi, Malibu prinaša energijo in slog v vaš vsakdan. Narejen iz recikliranih materialov, tako zvočnik kot tudi njegova embalaža skrbita za okolje, kar Malibu postavlja kot trajnostnega sopotnika na vaših poteh.

Odkrijte Malibu - zvočnik, ki združuje neodkrito moč, svobodo, zvok in stil v enem. Ostanite povezani s svojo glasbo, kjerkoli vas življenje popelje in doživite zvok za življenje v gibanju.

Urbanista MALIBU